020 3319468

Lees hier de blog van Daniel Tweewielers in Amsterdam

 • 24/09/2020 0 Opmerkingen
  Fietsverhuur in Amsterdam

  Amsterdam is dé stad om te verkennen per fiets want de fiets is met recht het meest praktische vervoermiddel als u Amsterdam echt wilt bezoeken. Met de fiets kunt u vrijwel overal komen, zijn er geen parkeerkosten en staat u vrijwel nooit ergens vast in het toch wel drukke verkeer, de metro of in de tram. Gaat u per fiets dan kunt u precies dat doen waar u zin in hebt en stoppen waar u wilt. En nog een voordeeltje; fietsen is ook nog eens gezond en u blijft lekker fit.

  Lees meer
 • 04/06/2020 0 Opmerkingen
  Een nieuwe fiets kopen

  Gefeliciteerd! Je hebt besloten een nieuwe fiets te kopen! Maar welke gaat het worden? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden met even zoveel verschillende opties dat een goede keuze moeilijk kan zijn. Hoe weet je nu welke fiets bij jou past en waar moet je dan eigenlijk op letten? We vertellen het je hier.

  Lees meer
 • 14/12/2019 0 Opmerkingen
  Vijf tips voor het aanschaffen van een nieuwe fiets

  Ben je op zoek naar een nieuwe fiets dan kan een keuze maken best lastig zijn. Er is veel aanbod en misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Bij Daniel Tweewielers begrijpen we dat maar al te goed, daarom helpen we je op weg met een vijftal tips die het kopen van een nieuwe fiets gemakkelijker maken.

  Lees meer
 • 14/11/2019 0 Opmerkingen
  Tips om zolang mogelijk gebruik te maken van je fiets

  Je staat er vaak niet bij stil, maar om lang plezier van je fiets te hebben, moet je hem regelmatig onderhouden. Als je de volgende tips opvolgt dan kost dit onderhoud maar weinig tijd en blijft je fiets in optimale conditie.

  Lees meer